Oliesteeg 7
3811JW AMERSFOORT
033-7430325

Toe aan ontspanning en onthaasting?

Laat uw lichaam tot rust komen en geniet van een dagje Hammam bij damesbadhuis Amersfoort www.badhuisschoon.nl.

Combineer uw uitstapje naar het prachtige Amersfoort en uw verblijf in Hotel / B&B Jamila Suites met de ontspanning van het Badhuis. Als gast van Jamila Suites ontvangt u bij het Badhuis met de door het hotel afgeven voucher 10% korting op een behandeling of arrangement naar keuze.

Damesbadhuis Schoon bevindt zich in de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort en is bestemd voor diegenen die vanuit hun traditionele en religieuze achtergrond badhuizen bezoeken, maar zeker ook voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar wat andere culturen te bieden hebben. Het badhuis is alleen toegankelijk voor vrouwen.

Wij bieden een mix van verschillende tradities aangevuld met een hedendaags aanbod en verwennerijen. Zo is naast de Hammam behandelingen ruimte voor diverse schoonheidsbehandelingen, hot stone en andere massages. In de loungeruimte op de begane grond kunt u heerlijk zitten onder het genot van een vers bereid hapje of drankje.

Om onze gasten een zo compleet mogelijk aanbod te bieden hebben wij een drietal ‘schoon’ arrangementen samengesteld. Deze arrangementen bestaan uit behandelingen uit diverse Oosterse Hammam (hamam) tradities.

Het gebruik van slip/pestemal, slippers, badjas en handdoek is verplicht in verband met veiligheid en hygiëne. U kunt deze zelf meenemen of bij ons huren.

Kortom kom snel langs om één van deze arrangementen zelf te beleven in de heerlijk ontspannen sfeer van Damesbadhuis Schoon. Wij begroeten u graag!